Afsnit 209: Star Wars Podcast 16 – The Lego Star Wars Holiday Special

Mens FFF værterne var ved at klargøre sig til den store Star Wars evaluering, sneg Disney en lille “gave” ind under Life Day træet… For i tidernes (eller podcastens) morgen, kom Nikolaj til at love, at hvis seriens sorte får, The Holiday Special, nogensinde blev genindspillet, så ville vi tage den film under kærlig behandling. Og med et djævelsk glimt i øjet, så valgte The House of Mouse at “berige” os med 45 minutters ny højtids-halløj. Og et løfte er desværre et løfte…

Det hjælper lidt på det, at det ikke er et 1:1 remake, men at vi denne gang både får chancen for at tale om Lego (verdens bedste legetøj?) samt at Morsingboen måske endelig får lidt forløsning på meet cute historien med Rey og Finn.

De gakkede begivenheder i dagens afsnit tager os på en rejse gennem tid og sted, når Rey vifter med en eller anden krystal og pludselig kan bevæge sig på tværs af galaksen og frem og tilbage imellem scener fra alle de andre Star Wars film, for at lære, hvordan hun bliver en god Jedi Master og underviser. Imens fjoller Poe rundt i hjemmestrikket julesweater og prøver at grille tip yip på Kashyyyk.

Det hele er nogenlunde lige så tosset, som det lyder, men måske er det også meget sjovt, når Star Wars og det legesyge Lego univers smelter sammen.
Værterne får talt om alt fra Robot Chicken til Kristians ønske om at udrydde alle porgs, mens de vælter gennem Reys tids-portaler med Darth Vader, Kejseren og den halve galakse i hælene.

Så sæt en gammel Max Rebo plade på anlægget, put dig under din bedste Calrissian kappe (it’s a wrap!), skænk dig selv et stort glas blå mælk og bestil en halv grillporg med porgfritter og kryds fingre og lyssværd for, at vi får sorteret Lego klodserne og bragt balance i podcasten i tide, så vi alle kan nå hjem og fejre Life Day.

Dagens værter: Morsingboen, Kristian og Nikolaj