Afsnit 193: Ashs to Ashes – The Evil Dead

I en hytte af bark. Schulz og Kristian og Tarp…

Den umage podcasting trio er vendt hjem fra de hårrejsende oplevelser på Sydpolen med John Carpenter’s The Thing. Og sørme om ikke de tapre tre har mod på mere gys og gru. Derfor er de denne gang kørt langt ud i skoven, hvor de har fundet en gammel båndoptager, der hidkalder noget af en podcast-forbandelse over dem: Dørene lukker og de bliver ikke sluppet ud af studiet igen, før de har været igennem alle fire Evil Dead film.

I første afsnit i Ash to Ashes serien tager vi nostalgisk kærlig og ind imellem nådesløs utilgivende hånd om Sam Raimis legendariske, notoriske, kontroversielle, elskede og forhadte lavbudgets kæmpegennembrud fra 1981: The Evil Dead.

Vi kommer godt rundt i krogene i den lille hytte og støvsuger den absurd store kælder for anekdoter om tilblivelsen, folkene bag værket, filmens efterliv og selvfølgelig hvert eneste vanvittigt indfald, der udgør det første eventyr om Bruce Campbells mest ikoniske rolle, Ash, fra dengang han stadig hed Ashley og fortsat havde lang vej til motorsavs-proteser og snappy one linere.

Så tænd for The Podcast of the Dead og lyt med. Hvis du tør! Folk er død af grin af mindre…

Dagens værter: Kristian og Nikolaj

Gæstevært: Nikolai Schulz