Afsnit 190: FFF & Friends – The Thing (1982) Part II

Bedst som Kurt Russell (ham med det store skæg og den endnu større hat) troede han havde styr situationen, lyder der skud inde fra basen. Er der endnu et monster på spil eller har de ikke fået udryddet det oprindelige? Eller er det måske venner eller kollegaer, der har fået lejrkuller og bare er megatrætte af, at MacReady smadrede skakcomputeren i første afsnit?

Dine tapre værter vover sig endnu engang ud i Sydpolens mørke nat for at redde verden fra en potentielt apokalyptisk fare og tale dig igennem en film, der virker mere aktuel end nogensinde før i disse tider.

Det er muligt vores hårdt prøvede venner på den indefrosne forskningsstation ikke længere kan spille skak og efterhånden har fået tæret godt på deres spirituslager, men de skal stadig igennem et mexican stand off, en række blodprøver der kan få selv de unge festaber, der med sænket hoved og clamydia-angst i blikket sniger sig langs murene på hospitalerne efter en våd weekend, til at ryste ekstra i bukserne og mange andre paranoia-fremkaldende oplevelser, før de kan stå ansigt til tentakel med The Thing.

Fortjener Carpenters hovedværk sit hårdt tilkæmpede ry eller er begejstringen et tegn på assimilering og flokmentalitet? Giver det mening, at dyret kan udgrave det halve af Antarktis på få timer? Tager Kurt ikke snart den hat af? Og var Rob Bottins måneder uden søvn godt givet ud?

Lyt med og få svar på dette og meget, meget mere, når vi tager anden omgang i sneen med det grusomme udefra.

Dagens værter: Kristian & Nikolaj
Gæstevært: Nikolai Schulz