Afsnit 83: Conans Verden Podcast 5 – Conan the Barbarian (2011)

Da Arnold havde travlt med at lege Governator, måtte producenterne finde på noget andet til den næste film om Conan. Inspireret af den bølge af remakes og reboots, der hærgede i de år (og stadig hærger i dag), valgte de at starte helt forfra. En ny Conan til et nyt årtusinde.
Ikke nok med at vi ikke har nogen Arnold, men vi har for første gang heller ingen Sven-Ole Thorsen med i en Conans Verden film. I stedet får vi den evigt skulende surfer med den dybe stemme, Jason Momoa, der også er kendt som Khal Drogo fra Game of Thrones og DC universets Aquaman. Momoa byder på en mindre muskuløs, men stadig trimmet og måske mere atletisk kriger, der er på eventyr som pirat, tyv og barbar.
Filmen starter med Conan, der bogstaveligt talt bliver født midt i blod og krig. Som dreng ser han sin familie blive slagtet, og da han er vokset op og blevet til Momoa, er han midt i sit livs mål: At hævne sin far, mor og landsby. Det hele er pakket ind i en historie om en ond, kvindelig heks, der er blevet brændt på bålet. Hendes mand og datter nu forsøger at vække hende til live, ved at samle en gammel maske og få en jomfru til at bløde på den. Eller noget.
Denne gang byder vi på sanddæmoner, ægte trolddom, mohikaner-krigere, børn der løber med æg og skurken fra Avatar og Marilyn Mansons ekskone i et borderline incestuøst far-datter forhold.
Så lyt med når vi for sidste gang rejser til Robert E. Howards fantasiverden, der som altid er fyldt med sex, blod, vold, mjød og højt eventyr.
Dagens værter: Kristian og Nikolaj