Afsnit 51: FFF Særafsnit – Oscar 2016 Optakt

Verdens største filmpris uddeles i år for 88. gang. Filmpodcast For Folket dykker ned i samtlige af årets 21 spillefilmskategorier. Vi kommer med nogle forsigtige forudsigelser i et af de potentielt mest uforudsigelige år i evigheder, og vi kommer med hvert vores håb for de enkelte kategorier. Derudover runder vi vores favorit værter, Oscar moments og meget andet godt.

Er vi med på folkekravet om en Oscar til Leo? Har vi holdninger til #OscarsSoWhite problematikken? Hvad ønsker vi hver især brændende for Oscar natten? Hvem synes vi, er de mest oversete i akademiets historie? Lyt med når FFF inviterer gæstevært og Oscar entusiast Krille tilbage i studiet til en afslappet, men grundig gang Oscar nørderi.

Dagens værter: Morsingboen, Nikolaj og gæstevært Kristian Enevoldsen (Krille)